Gyárfás egymilliárdot követel az MTV-től

2009. október 16. 10:27

A producer Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke ellen is pert indít.

2009. október 16. 10:27
Gyárfás csütörtökön az Esti Frizbi felvételén elmondta, hogy már egyeztetett az ügyvédjével, Bárándy Jánossal, de 15 nap haladékot muszáj biztosítani a szerződést felbontó cégnek, amit ki kell várniuk.

A Nap-kelte producere 2010. december 31-ig állt szerződésben a Magyar Televízióval. Azonban a hatályban lévő szerződést három hete felmondták. Gyárfás nagy valószínűséggel jogi útra tereli az ügyet, amelyben 980 millió forintot követel majd, a Nap-kelte szerződősének felbontásával nagyjából ennyi pénzt bukott a producer.

"Azért van erre szükség, hogy amikor majd hosszú évek múlva lezáródik a per, és mondjuk Medveczky Balázs már nem lesz ott, ne mondhassa azt, hogy ő mossa kezeit" - tudta meg a Napi Ász a producertől.

Gyárfás Tamás egymilliárdra perli az MTV-t! (stop)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ádámka
2009. október 16. 11:25
Nem szlopáltál még elég állami pénzt, gyárfás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!