Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kitiltott politikusok

2009. október 29. 13:57

Ivád község 27 MSZP-s és SZDSZ-es politikust kitiltott saját területéről.

2009. október 29. 13:57
Ivád község képviselő-testülete nemkívánatos személyeknek nyilvánította a 2002 óta miniszterelnöki, önkormányzati-/belügyminiszteri, szociális-, pénzügyminiszteri, gazdasági-, munkaügyi-, vidékfejlesztési miniszteri posztokat betöltő embereket, valamint a választókerület országgyűlési képviselőjét. Ivády Gábor, a hevesi település polgármestere közleményben tudatta: településük önhibáján kívül sodródott a fizetésképtelenség határára, s ezért a politikusokat teszik felelőssé. 

Ahogy fogalmaznak, "hosszú évek óta a mutyizgatás, a sógor-komaság határozza meg a döntéseket, a pályázati elbírálásoknál soha nem a rászorultságot, hanem a településvezető politikai hovatartozását, a pártjuk érdekeit veszik figyelembe. Eddigi tevékenységük szégyenletes, morálisan elítélendő, és visszataszító."

Nemkívánatos személyeknek nyilvánította Bajnai Gordont, Burány Sándort, Csehák Juditot, Csillag Istvánt, Csizmár Gábort, Dr. Herczog Lászlót, Dr. Oszkó Pétert, Draskovics Tibort, Göncz Kingát, Gráf Józsefet, Gyenesei Istvánt, Gyurcsány Ferencet, Kákosy Csabát, Kiss Pétert, Kóka Jánost, Kolber Istvánt, Kökény Mihályt, Lampert Mónikát, László Csabát, Medgyessy Pétert, Németh Imrét, Rácz Jenőt, Sós Tamást, Szűcs Erikát, Varga Zoltánt, Varga Istvánt és Veres Jánost. A testület továbbá úgy határozott a szerdai ülésén, hogy ezekről az emberekről Ivádon közterületet elnevezni tilos.

Nemkívánatos személy lett 27 magyar politikus (Hírszerző)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 29. 22:10
Van az a kukásautó, amelyikben kevés a hely. És ez miatt tömörít. Ivánd megérdemelne egyet... vagy inkább kettőt. Mert a felsorolt szemetek egyben nem férnének el a presszúrás kezelés után sem.
Szenzor
2009. október 29. 15:15
"Pedig igény lenne rá!" :-)))))) ez nagyon nagy!THX
honphibu
2009. október 29. 14:23
"A testület továbbá úgy határozott a szerdai ülésén, hogy ezekről az emberekről Ivádon közterületet elnevezni tilos." Pedig igény lenne rá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!