Nem lesz Nap-kelte az MTV-n

2009. október 01. 08:38

Medveczky közölte Gyárfással: jogszabályba ütközik a tulajdonosi testület hétfői határozatának végrehajtása a produkció visszahelyezéséről.

2009. október 01. 08:38
A Nap-kelte nem tér vissza a köztévébe. Medveczky Balázs tévéalelnök és Gyárfás Tamás, a Nap-kelte producere tegnapi találkozóján érdemi elmozdulás nem történt. A tévé vezetője közölte Gyárfással: jogszabályba ütközik a tulajdonosi testület hétfői többségi határozatának végrehajtása, az, hogy a menedzsment helyezze vissza a produkciót a képernyőre. Gyárfás szerint abban állapodtak meg, hogy "mindkét félnek szándékában áll az együttműködés folytatása, ám erre nincs lehetőség a mai körülmények között".

A köztévé és a producer közt más téren is nézeteltérés van. Előbbi szerint kiemelkedő a Nap-kelte helyén jelentkező Ma reggel reklámbevétele, az első két adás nézettsége pedig nem maradt el a Nap-kelte nézettségétől. Utóbbit Gyárfás határozottan vitatja.

Nem lesz Nap-kelte az MTV-n (NOL)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. október 02. 16:58
Tudsz olvasni kisköcsög? Eddig csak a számokat ismerted.
honphibu
2009. október 02. 11:55
A sok nyugdíjas párttitkár jelenleg - mint olvashattuk - a Gárda egyenruhát próbálgatja, nem ér rá TV-t nézni.
sunázó
2009. október 02. 10:25
Mit fog nézni ezentúl a sok nyugdíjas párttitkár? Meg azok a szarházi naplopók, akik a Kádár rendszerben verték munka helyett nagy fizetésért, és közben osztották az észt. Bár mindenre van megoldás. Lendvai/múmia/ Ildikó Az ATV-n bemutat nekik egy hastáncot.
zoli28
2009. október 01. 16:17
Ez már tényleg kész médiaháború. Hogy mi lesz ennek a vége!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!