Facebookon vár tanácsot Orbán

2010. január 29. 12:26

A pártelnök a közösségi oldalon javaslatokat vár évértékelőjéhez.

2010. január 29. 12:26
A politikus február ötödikén tartja hagyományos évértékelő beszédét. Ennek kapcsán a Fidesz elnöke Facebook-profilján jelezte: tanácsokat vár a beszéddel kapcsolatban.
„Várom a javaslatokat, mi az, ami semmiképpen se maradjon ki” – posztolta Orbán Viktor. Az esemény egyébként a párt weboldalán élőben is követhető lesz.

Orbán hagyományosan
a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére mondja el gondolatait az elmúlt évvel kapcsolatban, és vázolja a párt célkitűzéseit is. Az eseményre a Millenárison kerül sor.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ombudsmanyus
2010. január 29. 15:00
Be kell neki linkelni a Mandinert, a Reakciót, a Konzervatóriumot, meg a Vastagbőrt, aztán szemezgethet. Ezeken megtalálja a lényeget, főleg azt, hogy mit ne tegyen, ha nem akar újra bukni. Az évértékelőhöz meg minden, ami lényeges volt az elmúlt évben, ezekben a blogokban olvasható.
StavrosMenace
2010. január 29. 14:37
kőleves
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!