Fodor Gábor fővárosi listán indul?

2010. január 28. 17:31

Az MDF és az SZDSZ összetolná a két párt táborát.

2010. január 28. 17:31
A Magyar Nemzet csütörtökön még azt közölte, hogy a volt pártelnök Gyöngyösön indul egyéni jelöltként, ellenfele pedig Vona Gábor lehet. Bizonyos információk szerint azonban ez még korántsem biztos, Fodor Gábor neve John Emese és Debreczeni József mellett még XIII. kerületi jelöltként is felmerült.

Az MDF-es informátorok szerint a két párt összefogásának fontosságát az eredményes fővárosi szereplés adja meg. „Ha sikerül a két tábort valahogy összetolni, akkor Budapesten 8-9 százaléknyi szavazatot szerezhet a Bokros mögötti koalíció” - mondta egy MDF-es háttérember. A két párt közötti feszültséget az kelti, hogy az SZDSZ szerint szükség van egy húzónévre, aki Bokrossal  közösen kampányolva az urnákhoz vonzhatja a liberális szavazókat. Ezért állítanák Fodort a budapesti lista első helyére, míg a fórum inkább harmadik-negyedik helyre tenné őt.

Az erős budapesti koalíció kulcsfontosságú lehet a jövőre nézve. Úgy tudni, Demszky Gábor tudatosan nyilatkozza azt, hogy az önkormányzati választásokon az ő jelöltjüket kellene az MSZP-nek támogatni, hogy Tarlóst „megverhesse” egy új demokratikus koalíció.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. január 29. 10:34
Most nem azert, de mennyit erthet Fodor egy ekkora varosnak az igazgatasahoz? Kornyezetvedelmi miniszternek nem volt rossz, oktatasugyinek rossz volt..Teljesen partfuggetlenul is. Es sajnos kiderult rola az is, hogy valoban megelhetesi politikus, nagy valoszinuseggel keves realitaserzekkel, de ki nem elt ambiciokkal.
blogen
2010. január 29. 09:43
"Fodor Gábor, az MDF budapesti listavezetője." Azért érzitek ugye? :D
freehckr
2010. január 28. 19:09
"Tarlóst „megverhesse” egy új demokratikus koalíció" Fogjunk össze elvtársak, nehogy a Fidesznek kétharmada legyen! Fogjunk össze elvtársak, nehogy Tarlós legyen a főpolgármester! A hatalom megszerzésén és megtartásán kívül van ezeknek egyéb céljuk is?
crm114
2010. január 28. 19:02
Hát igen, ez már csak úgy megy, hogy fogják az egyik tábort meg a másikat, és hézagmentesen összetolják őket, miközben a két tábor bután néz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!