Gráf nem lesz MSZP-s jelölt

2010. január 29. 18:55

Nem vállalta, hogy elinduljon a nemrég elhunyt Paizs József választókörzetében.

2010. január 29. 18:55
Baranya megye 7. választókerületében 1994-ben és 1998-ban is Gráf József győzött, aki 2006 májusában azért mondott le a képviselői mandátumáról, hogy a miniszteri munkájára koncentrálhasson. Logikus volt tehát, hogy a Baranya megyei szocialisták először őt keresték meg. Gráf ezt pénteken megerősítette, de hozzátette, hogy ő nem vállalta a képviselőjelöltséget. A politikus az MSZP országos listáján sincs rajta. A párt baranyai vezetése jövő héten ül össze, hogy a többi lehetséges jelöltről egyeztessenek.

Egyelőre nincs képviselőjelöltje az MSZP-nek Pest megye 1. választókerületében sem, mivel Kárpáti Zsuzsa még nem döntötte el, hogy vállalja-e a jelöltséget. Keresik a jelöltet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 7. választókerületében is, mert Szép Béla visszalépett a megmérettetéstől. Kisvárdán már négy lehetséges jelölt mondott nemet a felkérésre. A szabolcsi szocialisták jövő hétfőn tanácskoznak újra a lehetséges jelölt személyéről.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. január 29. 19:13
Baranyában a 7. sz. választókerületben valószínűleg a szentlőrinci ifj. Koltai Péter lehet a jelölt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!