MSZP: a Fidesz közpénzen folytat propagandát

2010. február 27. 09:14

Kozma József, az MSZP csongrád megyei képviselőjelöltje feljelentést tett, amiért állítása szerint közpénzből finanszírozzák a Déli Szót, illetve a szegedma.hu hírportált.

2010. február 27. 09:14
2009-ben 55 millió forintot költött a fideszes többségű Csongrád Megyei Közgyűlés a Déli Szó című havilap és a szegedma.hu hírportál fenntartására. Az idei büdzsé 49 millió forintot szán a finanszírozásra. Kozma József, az MSZP megyei közgyűlési frakcióvezetője, országgyűlési képviselőjelöltje szerint a pénzt a Fidesz korábbi szegedi polgármesterjelöltjének, Oláh Jánosnak a cégén keresztül „talicskázzák ki” a megyei önkormányzat kasszájából. Kozma büntetőfeljelentést tett az ügyben.

Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke válaszul „az alakuló MSZP-s börtönválogatott szóvivőjének nevezte” Kozmát, és közölte: Szeged lakosonként 2857 forintot költ tájékoztatásra évente, míg a megyei önkormányzat csupán 181 forintot. A megyei önkormányzat feljelentést tesz Kozma és Botka László szegedi polgármester ellen jó hírnév megsértése miatt. Oláh János a Népszabadságnak válaszként a vasárnapi istentiszteleten elhangzott prédikációból idézett: „Maradj csöndben, várd az Urat!”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artur
2010. február 28. 13:46
Az MSZP 12 éve azzal vádolja a Fideszt amit maga tesz, vagy tenni tervez.
drkovax
2010. február 27. 12:13
A város által fenntartott újság viszont, amit ingyenesen kivisznek minden szegedi lakosnak (a megyei lapot nem), gondolom ingyen van. Bár a fejlécben lévő városcímeren kívül más nem utal arra, hogy nem az mszp lapja.
miloka
2010. február 27. 09:23
Ejnye! Hogy merik megtenni, hogy nem a szocik kampányát finanszírozzák?? :))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!