Nem gyűlik a kopogtató Budaházynak

2010. február 22. 14:15

A Kuruc.info és a Szent Korona Rádió is a radikális híveket ostorozza a kevés ajánlószelvény miatt, mondván csak a koncerteken és a tüntetéseken „nagy legények”.

2010. február 22. 14:15
Egyre kevesebb az esélye Budaházynak arra, hogy összegyűjtse a 750 kopogtatócédulát, és növelje az esélyét annak, hogy képviselőjelöltté válva, mentelmi jogával élve kikerüljön a börtönből.

A Kuruc.info szerint Budaházy eddig csak 280 ajánlószelvényt gyűjtött össze. Mint írták, ennek egyik oka, hogy az első héten a Fidesz mindent „letarolt" - a másik ok pedig a támogatók tétlensége: „Ez Budaházy híveinek, az őt támogató szervezeteknek a szégyene..."

Már az ajánlószelvény-gyűjtés első napja sem hozott sikert: szintén a Kuruc.info hívta fel a figyelmet arra, hogy túl kevés kopogtatócédula gyűlt össze, a Szent Korona Rádió pedig közleményben dorgálta a lusta, koncerteken és tüntetéseken „nagy legény”, de „áldozatot hozni nem akaró” híveket, amiért nem tesznek semmit Budaházy és társai szabadon bocsátásáért, és nem jelentkeznek aktivistának.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silvio
2010. február 22. 16:54
A Jobbikos Novák Elődnek ugyanebben a kerületben összejött a 750??
kinai
2010. február 22. 16:45
Az ügy jól mutatja, hogy a Budaházy-féle keménylegények csak akkor kemények, ha sokan vannak együtt, és csak kukák állnak velük szemben. Konkrét munkára tök alkalmatlanok, ráadásul összességében elenyészően kevesen vannak - igazából az a csoda, hogy a média annyit foglalkozott velük.
enter
2010. február 22. 15:27
Vajon a jobbik miért nem segíti Bzudaházyt, Talán nem engedi az mszp? Úgy látszik az igazi szélsőségesek a jobbikon kívül rekedtek...
Óbuda
2010. február 22. 15:18
Én kíváncsi lennék, mi lenne, ha Gyurinak összejönne a 750 szelvény. Még meg lehet! Mindent bele!!!Aki segíteni szeretne:budahazy.com!!Sajnos csak a körzetében lakók adhatják neki az ajánlószelvényt. A jobbikos novák emőke is ebben a körzetben gyűjt, gondolom Gyuri nevében is, és végül a saját nevét írja rá, de még így sem jött össze neki sem!! Szégyen, hogy ilyen gerinctelen alak is jobbikos lehet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!