Nem épül út a Balatonringhez

2010. március 12. 13:32

Mégsem épül közpénzből a Balatonringet a 7-es főúttal összekötő út. Az állami sztrádaberuházó, a NIF Zrt. visszavonja az ajánlatkérési felhívást.

2010. március 12. 13:32
A kivitelező kiválasztására az állami sztrádaberuházó, a NIF Zrt. március elején írt ki közbeszerzési eljárást, ám az Index értesülései szerint az ajánlati felhívást visszavonják. Ezt megerősített Fazakas Orsolya, a NIF kommunikációs igazgatója is. Mint elmondta, már eldöntötték, hogy az ajánlatkérési felhívást visszavonják, ez a visszavonás a jövő héten jelenik meg.

Az állami útépítő cégnél már korábban szívesen kihátráltak volna az ügyből a projekt támogatásának jogi aggályai és várható következményei miatt. Úgy tudni, a NIF eleve csak egy minisztériumi elvárás, egy decemberi keltezésű levél nyomán írta ki a közbeszerzési eljárást.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heima
2010. március 12. 18:11
bukott az MFB hitel is, tényleg volt értelme az elmúlt hónapok ügyészségi fellépéseinek, a kiszolgáló szint rájött, hogy bármikor kattanhat a bilincs.
StavrosMenace
2010. március 12. 14:18
majd jön kuka dzson meg a helikopter
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!