Belőttek a HírTV riporterének ablakán

2010. május 26. 13:25

Ismeretlenek rálőttek a HírTV egyik riporterének házára az éjszaka folyamán. Kisberk Szabolcs interjúja a diósdi kettős gyilkosság elkövetőjével tegnap került adásba.

2010. május 26. 13:25

Kis kaliberű kézifegyverrel lőttek be Kisberk Szabolcs, a HírTV oknyomozó riporterének ablakán. Kisberk korábban a diósdi kettős gyilkosság elkövetőjével készített interjút, ez tegnap, a Riasztás című műsorban ment le. Korábban a Főtávban zajló üzelmekkel foglalkozott.

„Az elmúlt egy évben nem nagyon kaptam fenyegetést. Pont tegnap este ment le egy interjúm a diósdi bérgyilkossal, ő ugye 40 emberre terhelő vallomást tett. Illetve múlt hét pénteken ment le a Célpontban a főtávos anyag, amiben feszegettük az NBH-s kapcsolatokat, és péntek este a Nemzetbiztonsági Hivatal vizsgálatot is rendelt el. Igazából nem tudom, hogy bármelyiknek lehet-e köze hozzá, én bízom benne, hogy nincs, és hogy mondjuk egy gyerekcsíny volt ez” - mondta az újságíró.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 26. 19:03
Drazsé már rég kiállt volna, s a magyarok nyilait hibáztatná! :)))
Szenzor
2010. május 26. 15:29
Oroszországban rendre ölnek meg tényfeltáró újságírókat, de azért nekünk nem kéne odáig süllyedni, h a maffia uralja el a médiát.
drienovác
2010. május 26. 15:11
most komolyan, ezeknek az embereknek, akik ennyi mindent feltártak, ennyi veszélyt vállaltak egy ellenséges média- és közigazgatási - rendészeti környezetben, komoly védelem járna innen is elismerés mindazért, amit az elmúlt 8 évben tettek, és köszönet és az ilyen belövöldözős gengsztereket pedig el kéne kapni és jól lesittelni, de csak ha már elárulták, kik a megbízóik
Pisti, az aragorn
2010. május 26. 14:06
Érdekes módon ez a hír eddig nem nagyon jelent meg a ballib médiában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!