Költözik a Media Hungary

2010. május 13. 11:25

Balatonfüredre helyeznék át a Media Hungaryt, mivel a Generál Média már előre lefoglalta a rendezvénynek helyet biztosító Club Tihanyt, hogy ott az ingatlanszakmának nagyszabású rendezvényt szervezzen. A Generál Média most ingyen odaadná a Media Hungarynek a helyet.

2010. május 13. 11:25

A rendezvény szervezője szerdán bejelentette, a Media Hungary idén tehát Balatonfüreden lesz, a dátum, a program és az árak nem változnak. Azért kellett költöznie a Media Hungarynek a Club Tihanyból, mert a rendezvénynek nem volt megkötött szerződése, így a helyszín vezérigazgatója kiadta a helyet a Generál Médiának, akik egy nagyszabású rendezvényt szerveznek az ingatlanszakmának.

A Generál Média csütörtökön kiadott közleménye viszont már arról szól, lemondanak a Club Tihanyról a Media Hungary javára, de cserébe azt kérik, hogy Csermely Ákos, a rendezvény szervezője a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1%-át ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!