MSZP-elnök lenne Varju

2010. május 31. 12:42

Miután Szabó Imre lemondott az MSZP Pest megyei szervezetének vezetéséről, Varju László bejelentkezett: szívesen vállalná a jelölést az elnöki pozícióra. A Pest megyei szocialistáknak elsősorban Budapest és a megye szétválasztásáért kell szerinte harcolniuk.

2010. május 31. 12:42

A június 25-ei tisztújítást megelőző jelölési folyamat most kezdődött el Pest megyében. Varju László, a Pest megyei MSZP elnökhelyettese megerősítette, hogy Szabó Imre, az MSZP Pest megyei elnöke a múlt pénteken tartott kibővített elnökségi ülésen bejelentette távozási szándékát posztjáról. A jelenlegi elnökhelyettes közölte: vállalja a jelölést, ha erre felkérik, írja az Index. Varju szerint a Pest megyei szocialistáknak elsősorban Budapest és a megye szétválasztásáért kell harcolniuk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!