Szabó Imre szerint nem lesz pártszakadás

2010. május 09. 09:43

Bár van ellentét Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc között, azt a média jelentősen felnagyítja, mondta Szabó Imre, az MSZP Pest megyei elnöke a Stopnak, majd hozzátette: egy ideig ő is Gyurcsány Ferenc hatása alatt állt.

2010. május 09. 09:43

Szabó Imre a Stopnak nyilatkozva elmondta, a következő hetekben az a fontos, hogy az MSZP-ben látható repedések, a személyi kérdések ne tereljék el a figyelmet a korrekt elemzésekről, a következő, ellenzéki időszak teendőinek megfogalmazásairól. Az MSZP Pest megyei elnöke szerint Gyurcsány Ferenc véleménye is csak egy a sok közül, a volt miniszterelnök és Mesterházy Attila közti ellentét pedig bár valós, a média nagyítja akkorára, hogy egyesek már pártszakadást vizionálnak.

Szabó Imre szerint érdemi és lényeges pártszakadáshoz nem vezethet a Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila, valamint támogatóik között érzékelhető konfliktus. „Gyurcsány egykori fetisizálásával és mostani démonizálásával sosem értettem egyet, bár bevallom, egy ideig magam is hatása alá kerültem annak a frakcióülésen elhangzott kijelentésnek, amelyik képletesen azt sugallta, hogy Feri még a vízen is tud járni” - mondta a Stopnak Szabó Imre.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. május 09. 17:32
"Szabó Imre szerint nem lesz pártszakadás " Tekintettel arra, hogy Gyurcsány(i) Ferenc börtönbe fog kerülni, marad a tanúként is kiváló Mesterházy mint esélyes. A párt együtt fog eltűnni a közéletből.
picur3ka
2010. május 09. 10:30
Amint megcafolja a mondat masodik felevel az elsot! Gazaremelest se igertek, osz megis lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!