Antifasiszták a fideszes polgármesterért

2010. június 16. 15:29

A MEASZ megütközéssel fogadta, hogy a FIDESZ nem kívánja újra indítani Debreczenyi János veszprémi polgármestert, aki az elmúlt évben Radnóti Miklós Antirasszista Díjat kapott.

2010. június 16. 15:29

Debreczenyi János a tavalyi Cozma-gyilkosság után igazi antirasszistaként bátran kiállt a tömeg elé s nem beszélt cigánybűnözésről, mint máskor szocialista miskolci kollégája, s nem cigányozott, mint a kiskunlacházi független polgármester - fogalmazott közleményében Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége - Összefogás a Demokráciáért elnöke.

Hanti szerint Debrecenyit akkor a jelenlévők egy része kifütyülte szavaiért: „Nem számít, milyen kisebbséghez tartoznak a véres bűntett elkövetői, mert a bűnösök is elsősorban magyarok.”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arivistus
2010. június 16. 17:06
És mi ez a MEASZ? Én most hallok róluk először. Szerintem ha a Mandiner nem vette volna át ezt a cikket, akkor egyetlen egy normális médiumban sem tudtak volna megjelenni.
zoli 29
2010. június 16. 16:50
Ez nyilván egy vicc. A MEASZ meg akarja mondani a Fidesznek, hogy kit indítson polgármesterként, mert hogy az illető antirasszista díjat kapott; és ha a Fidesz mégsem őt indítja, az azért van, mert győztek a szélsőségek a józan ész felet. LOL
miloka
2010. június 16. 15:37
Hogy mik vannak!!! Azonban Debrecenyinek nem volt szerencsés az a kijelentése: „Nem számít, milyen kisebbséghez tartoznak a véres bűntett elkövetői, mert a bűnösök is elsősorban magyarok.” Nem és nem!! Magyar állampolgárok csak!! S a kettő nem u.az!! S lehet most rasszistázni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!