Baloldali hírtévé indul?

2010. június 29. 10:56

Négymilliárd forintos tőkével hozna létre a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány egy új tévécsatornát - írja a Magyar Nemzet. Az adó hivatalosan a hazai turizmust népszerűsítené, de állítólag egy baloldali hírtelevízió alapját képezné. A hírrel összefüggésbe hozott Bárdos András cáfol.

2010. június 29. 10:56

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány egy filmkészítéssel, műsorgyártással foglalkozó cég létrehozását tervezi Hazai Turizmus Zrt. néven - áll a Magyar Nemzet keddi számában. A polgári napilap tudni véli azt is, hogy a céget összesen kb. 4 milliárd forint tőkével, illetve tőketartalékkal hoznák létre. Állítólag az igazgatósági elnök Bárdos András, a TV2 egykori műsorvezetője lesz, míg a felügyelőbizottságot Kárpáti Miklós ügyvéd vezeti majd.

Bárdos András újságíró kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében cáfolta a róla megjelent információkat. Kijelentette: „ha hírtelevízió indulna - bármilyen hírtelevízió”, abban nem venne részt. Hozzátette: „Egy magyar Travel Channel előkészületeiről tudok csak”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cigányember
2010. június 29. 16:23
Túl sokat cenzúráztok gyerekeim!Átmentetek lendvai botox/ anyuba?
red label
2010. június 29. 14:40
Felesleges az új tv. Az ATV-nél baloldalibb tv nincs. (Bolgár,Mészáros,Kálmán O.Avar)csapatnál, baloldalon elkötelezett embereket," lámpással" sem lehetne keresni!
dadi56
2010. június 29. 12:38
Remélem, hogy az adófízetők pénzét a kormány megóvja attó, hogy egy kereskeelmi adóba manipulálják be a maszoposok.
röviden
2010. június 29. 12:33
Ha jól emlékszem a Klubrádió sem annak indult, ami lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!