Kirúgták a Klubrádió főszerkesztőjét

2010. június 02. 15:31

Kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. A helyét Vicsek Ferenc veheti át, és Bolgár György is vezető pozícióba kerülhet.

2010. június 02. 15:31

Kilenc évnyi munkaviszony után kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. A döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival. A Comment:com úgy tudja, hogy a főszerkesztői posztot Vicsek Ferenc eddigi főszerkesztő-helyettes veheti át, a főszerkesztő-helyettesi posztra pedig a szerkesztőségi pletykák szerint Bolgár György a legesélyesebb.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. június 02. 17:02
Több jobbikos is bocskaiban volt a parlamentben, templomban is gyakori öltözet. Igy tiltakoznak a bocskai viselet ellen.
Pisti, az aragorn
2010. június 02. 16:39
MTI: "Média-Klubrádió Vicsek Ferenc lett a Klubrádió főszerkesztője Budapest, 2010. június 2., szerda (MTI) - Vicsek Ferencet nevezte ki a Klubrádió új főszerkesztőjének Arató András, a kereskedelmi adó tulajdonosa szerdán. A tulajdonos, megerősítve a comment:com elnevezésű blog hírét, egyéb részletet nem kívánt mondani az MTI megkeresésére. A Klubrádió főszerkesztője eddig Bocskay Zsolt volt, Vicsek a helyetteseként dolgozott. A blog értesülése szerint Bolgár György, a rádió Megbeszéljük című műsorának vezetője lesz a rádió főszerkesztő-helyettese, a tulajdonos az MTI-nek annyit mondott, erről még nem döntöttek. bbkr \ bkdi \ blz \ bki MTI 2010. június 2., szerda 16:22"
cutcopy
2010. június 02. 16:18
Szoci a szocinak farkasa..
Pisti, az aragorn
2010. június 02. 15:58
Nem oszt, nem szoroz, a Klubrádión eddig se, és ezután se változik semmi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!