Szigetvári újra akcióban

2010. június 28. 09:20

Szigetvári Viktort, Bajnai Gordon kabinetfőnökét szerződtette az MSZP, hogy koordinálja az önkormányzati választások előkészítését. Távozott a párttól Budai Bernadett volt kormányszóvivő, menesztésének anyagi okai voltak - értesült a Népszabadság.

2010. június 28. 09:20
Kampánykoordinátori, tanácsadói szerepet kap az önkormányzati választás lebonyolítására Szigetvári Viktor az MSZP-től. A felkészülést és a PR-kampányt egy elsősorban önkormányzati politikusokból álló irányítótestület fogja felügyeli - tudta meg a Népszabadság. A kampány politikai irányítója a tisztújító kongresszus eredményétől függ majd, a pártot egyelőre Mesterházy Attila pártelnök, Molnár Csaba elnökhelyettes és Botka László választmányi elnöki személye határozza meg - utóbbi kettő közül kerülhet ki a politikai kampányfőnök.
 
Szigetvári a napokban vásárolta vissza magát a Szigetvári és Társai Kommunikációs Vállalatba, amelyet akkor adott el cégtársainak, amikor Bajnai Gordon kabinetfőnöke lett. Szekeres Imre a nagyszámú jelölés ellenére nem indul a tisztújításon. Távozik a párttól Rónay Judit sajtófőnök is, a helyére Déri Balázs, a stop.hu és a hírextra.hu szerkesztője kerül. Megváltak a szocialisták Budai Bernadettől is, távozásának elsősorban nem szakmai, hanem pénzügyi okai voltak - írja a NOL.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dadi56
2010. június 29. 07:30
A maszop elmulása olyan, mint a macsaka farka, vékonyodik majd elfogy, és vége lesz. Az a politikának nem nevezhető, korrupcióval, hazugságokkal, gyülölködéssel teli tevékenység amit folytattak, nem is vezethet máshova, csak a megszünéshez.
balbako_
2010. június 28. 15:35
Bizony, bizony Hagyó et Nokiás dobozainak hiánya fenyegeti a pártot. Annyira azért nincsenek jóba, hogy valaki a zsebébe nyúljon és kiköhögjön néhány pezetát szóvivőre, mert a sok szegény ember (Kapolyi, Gyurcsány, maga az Apró klán) csak meggazdagodni tudott a pártból, de arra áldozni már nem! Gyönyörű baloldali korkép és kórkép!
soelmo
2010. június 28. 15:14
Joachim Löw német színekben bizonyított, de a legmenőbb takonyevő nálunk mindenképpen Szigetváry Viktor. Ha ezért alkalmas a kampányfőnöki állásra megértem, de legközlebb ne filmezzék, és főleg ne mutassák! Egyébként az ellenfeleknek biztos jó hír....
drienovác
2010. június 28. 13:46
szigetvári elvtárs nyilván bizonyított - elvégre a mszp már 10% körül van országosan, ez is egy teljesítmény.... ja, ha a párt nem lenne, sokkal könnyebb dolga volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!