Bolgár György könyveit osztogatják az expón

2010. július 16. 09:20

Húszezer példányban rendelték meg Bolgár György Made in Hungary or made by Hungarians című könyvét a sanghaji expó magyar pavilonja számára. A pavilon üzemeltetési igazgatóhelyettese szerint a könyve az expóhoz méltóan mutatja be Magyarországot.

2010. július 16. 09:20
Húszezer példányban, kínai fordításban rendelték meg a sanghaji expó magyar pavilonja számára Bolgár György Magyarországot bemutató könyvét - írja a Magyar Nemzet. Az expó lebonyolításáért felelős Genexpo Kft. a Made in Hungary or made by Hungarians című 104 oldalas könyvet ajándékul szánja az odalátogató delegációknak. Amennyiben a könyv elfogy, utánnyomást kérnek belőle - nyilatkozta Szöllősi Katalin, a magyar pavilon üzemeltetési igazgatóhelyettese. Szöllősi közölte, Bolgár könyve az expóhoz méltóan mutatja be Magyarországot
 
A Közigazgatási Minisztérium eközben április óta nem utalja a Genexpónak a függőben lévő számlák 300 millió forintos végösszegét - egészen addig, míg a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nem világította át teljeskörűen a céggel kötött szerződéseket.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bobeinstein
2010. július 17. 08:41
Ez még jól jöhet kicsiny hazánknak.Lehet hogy sikerül neki elriasztani őket attól hogy tömegével árasszanak el bennünket.Amúgy a pavilon szlogenje:"ninc áfász számlá"vagy az elkúrtuk?
Öreg
2010. július 16. 20:19
Jó döntés volt, de az fizesse meg Bolgárt, a papirt, a nyomtatást, stb. aki kiválasztotta.
drienovác
2010. július 16. 18:36
egyébiránt a "művet" nem eladják, hanem osztogatják, mindenki kap belőle, aki beteszi a lábát a pavilonba, ami meglehetősen emlékeztet a "galaxis útikalauz stoposoknak" megfilmesített verziójában látható vogon bolygógyilkos űrhajóhoz
nyoooc
2010. július 16. 16:06
Ki kellett ám ezt a lehetőséget érdemelni, meg kellett ám azt szolgálni, nem adatik ilyesmi akárkinek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!