Feltörték a Roma Sajtóközpont irodáját

2010. július 02. 15:37

Betörtek a Roma Sajtóközpont József körúti irodájába a péntekre virradó éjszaka. A bűnözők számítógépeket loptak el, megbénítva az ott dolgozók munkáját, viszont nem vitték el a központ egyedi holokauszt-archívumát tartalmazó adathordozókat.

2010. július 02. 15:37

A péntekre virradó éjjel feltörték a Roma Sajtóközpont József körúti irodáját, számítógépeket loptak el, megakadályozva a további munkát. Tóth Andrea főszerkesztő szerint megzavarhatták a betörőket, így történhetett, hogy a központ tulajdonát képező, leginkább hanganyagokból álló egyedi holokauszt-gyűjteményt tartalmazó adattározókat nem vitték el, csak az ajtó előtt szórták szét.

A rendőrség az esettel kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tewton
2010. július 04. 19:14
"a központ egyedi holokauszt-archívumát tartalmazó adathordozókat" basszus, milyen ez a világ! há már nem lopnak magnókazettát meg írott cédét?
blogen
2010. július 04. 19:11
Látszik, hogy csóri cigányok törtek be, a fehérgalléros cigók csak a holonyilvántartást vitték volna!
gyuszika
2010. július 04. 18:55
megbénítva az ott dolgozók munkáját. Mit? Mikor dolgoztak ezek ebben az életben?
Zázrivecz
2010. július 02. 16:42
Bár az is lehet, hogy mivel nem volt már pénz büdös lett a munka... ha nincs gép akkor meg nincs mivel dolgozni.. Bár a honlapjuk alapján ahol az alábbi cikkek olvashatóak: "Olaszliszka-konferencia" "Roma szülök bezáratnák az egyik szegedi iskolát" "Társadalmi jelenségek a filmek tükrében" 2007-óta nem frissült... komoly érdemi munkát végezhettek az már tuti...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!