Tatabányán vége a Bencsik-érának

2010. július 13. 12:43

Szijjártó Péter szerint a Fidesz-KDNP Schmidt Csabát fogja polgármesternek jelölni a megyeszékhelyen. Az egykori alpolgármester Bencsik János államtitkári kinevezése óta vezeti a várost.

2010. július 13. 12:43

A 31 éves Schmidt Csaba majdnem négy évig látta el az alpolgármesteri feladatokat Tatabányán, amikor Bencsik János idén Bencsik János államtitkári kinevezése folytán ideiglenesen átvehette a város vezetését.

A fideszes jelölt elmondása szerint a legfőbb célkitűzése a munkahelyteremtés, a család- és egészségbarát város kialakítása. A politikus fontosnak tartja a lakótelepi energiamegtakarítási lehetőségek fejlesztését is.

Szijjártó Péter kijelentette: a Fidelitas elnökségében négy évet dolgozott Schmidt-tel, akinek személye garancia a kormánnyal való együttműködésre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!