Ingyen dolgozik a Nézőpont?

2010. augusztus 04. 10:18

A Népszava leleplezte: a kormányzat díjmentesen kap napi médiaelemzést a Nézőpont Intézettől.

2010. augusztus 04. 10:18

Mráz Ágoston, a Nézőpont Intézet elmondta: a cég ingyenesen, szívességi alapon készít napi médiaelemzést a kormány tagjainak. A vállalat egyébként több szálon kötődik a kormányhoz: Mrázt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes mutatta be Győri Tibor jobboldali üzletembernek. Győri máig a Nézőpont fő tulajdonosa.

A Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság és az elemző cég egyaránt kijelentették: semmiféle szerződéses kapcsolat nincs köztük. A kormányzat hivatalosan a saját médiafigyelő osztályán keresztül elemzi a sajtót. Mráz Ágoston elmondta: egyes politikusoknak szívességből küldik el a napi munkához szükséges belső, így nem beárazott anyagokat.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilina
2010. augusztus 04. 17:50
A Nézőpont Intézet "a nyilvánosság előtt "függetlennek" tüntetik fel magukat." Komolyan mondom: megáll az eszem! Pont a Németh Péter félék és a Népszava azok, akik majd megszakadnak bele, hogy ők bizony függetlenek ám! Persze, rajtuk kívül senki sem hiszi, de ez őket egyáltalán nem zavarja. Kedves Népszava és a többi balliberális média, akkor most megismétlem: sok mindenért tisztelem és becsülöm a jobboldali újságírókat és médiákat, de egy dologért különösen: sohasem hülyítettek azzal, hogy ők függetlenek. Engem, mint olvasót becsültek annyira, hogy közösséget vállaltak velem.
advocaat
2010. augusztus 04. 14:28
ÉÉÉÉS??! Hol itt az erkölcsi vagy jogi probléma?
k|M
2010. augusztus 04. 12:49
"Újabb Narancs-gate! Épül a Narancs-panama! Miért Dolgozik a Nézőpont a Kormány Politikusainak?" elnevezéssel eseti vizsgálóbizottság fölállítását kezdeményezte Horváth "Photoshopmosoly" Csaba ma a Parlamentben. A főpolgármesteri álmokat dédelgető sármőr szerint itt az ideje, hogy a Közvélemény is tisztán lásson ebben a nemzetközileg is kínos szituációban, melynek szálai egészen Berlinig és Brüsszelig érnek. Horváth "Photoshopmosoly" Csaba a kormány totális erkölcsi züllésének újabb jelét látja az ingyenmelóban és felszólította a Kormányt, hogy haladéktalanul mondjon le, írjon ki új választásokat, de addig is adja át a kormányrudat az erkölcsileg feddhetetlen szocialista frakciónak. (MTI-OS)
StG
2010. augusztus 04. 12:09
Minden munkának ára van (jó esetben reális), ezt is ellentételezik valahogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!