Bojkottálja a Délmagyarországot a Fidesz

2010. szeptember 16. 19:47

Semmilyen kampányrendezvényre nem hívja meg mostantól a Délmagyarország napilapot és a delmagyar.hu internetes portált a szegedi Fidesz. A párt szerint a két médium manipulálja az információkat.

2010. szeptember 16. 19:47

Részrehajló kampányújság lett a Délmagyarország napilapból és a delmagyar.hu internetes portálból a szegedi Fidesz szerint. A párt ezért egyik médiumot sem hívja meg rendezvényeire. A Fidesz Csongrád megyei kampányfőnöke szerint a tények elferdítése, témák elhallgatása, és kampányszerű szerkesztési elvei miatt döntöttek így.

A szegedi fideszesek úgy vélik: a Délmagyarország és a delmagyar.hu szándékosan manipulálja a párttal, a Fidesz polgármester-jelöltjével és egyéni jelöltjeivel kapcsolatos információkat.

Kóti Zoltán, a Délmagyarország kiadóigazgatója egyelőre nem kívánt nyilatkozni, később közleményben reagálnak majd a szegedi Fidesz kijelentéseire.
 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2010. szeptember 17. 08:45
A DM konkrétan hazudik és ultraballib propagandát folytat. Nap mint nap. De ez nem újdonság. Ez a lap szellemisége folyamatosan, amióta csak van ...
e_r
2010. szeptember 17. 00:37
És akkor még nem is említetted a Vitézy család féle Helyi Théma újságot(és akkor ha a helyi önkormányzat fideszes,még a másik helyi lap is elfogult).Szóval nem kéne hisztizni,hogy ha valaki nem nyalja a s.ggüket. Ugye a Vitézy név ismerős....van Vitézy a Magyar Nemzetnél,aztán ott a kis Vitézy gyerek a BKV felügyelőbizottságban(és közismert, a felmenők közt ott van Erdős Péter,a pártállam mindenható zenefelelőse).Szóval ügyes kis család.
Koko
2010. szeptember 16. 21:16
Nem csodálom, a Délmagyar a Komócsin féle pol-pot időkből visszamaradt bolsevik napilap!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!