Budai Bernadett a Neo FM-nél folytatja?

2010. szeptember 09. 09:00

Puhatolózó tárgyalásokat folytat Budai Bernadett, a Gyurcsány-kormány szóvivője a Neo FM-mel, tudta meg a Népszabadság. Az értesülést az érintett is elismrte, akiből a lap szerint a rádió hírigazgatója lehet.

2010. szeptember 09. 09:00

„Konkrét megállapodásról vagy ahhoz közeli állapotról még nem beszélhetünk” - mondta a Népszabadságnak Budai Bernadett, a Gyurcsány-kormány és az MSZP egykori szóvivője, aki a tavaszi parlamenti választáson a szocialisták színeiben indult a fővárosi 12. számú választókörzetben. A lap értesülései szerint a politológus végzettségű Budai a Neo FM hírigazgatója lehet, ha sikerrel végződnek a puhatolózó tárgyalások.

A Neo FM-ben pár hónapja vásárolt jelentős tulajdonrészt az egykori SZDSZ-hez közel álló Székely Gábor, a Szerencsejáték Zrt. korábbi vezérigazgatója.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. szeptember 10. 13:52
szegény neo fm
Corporate Soldier
2010. szeptember 09. 15:43
Bugyibetti? Szockó ribi, de sunáznám.
zero
2010. szeptember 09. 12:01
Székely Gábor: "egy zenei rádióval nem lehet politizálni". Ezért jó választás Budai kisasszony, hiszen semmi köze a politikához
drkovax
2010. szeptember 09. 10:29
"a most Orbánékat nagyon támadó baloldali idősebb politológusok anno megmondták kendőzetlen negatív véleményüket GyF országlásáról is" Pl ? (Ugye nem Ágh Attila ...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!