Felmentették Molnár Csabát

2010. október 13. 10:31

Felmentették a Kulcsár-ügyben érintettnek vélt Molnár Csabát, az ORFK Pénzmosás Elleni Osztályának volt vezetőjét.

2010. október 13. 10:31

A Kulcsár-üggyel összefüggő perben a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon, jogerősen felmentette a hivatali visszaélés vádja alól Molnár Csabát, az ORFK Pénzmosás Elleni Osztályának volt vezetőjét és egykori helyettesét - tudta meg a távirati iroda.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2010. október 14. 07:28
OFF: Van abban valami mélyen lehangoló, hogy egy ismeretlen ember bűnössége vagy ártatlansága a közvéleményben szinte már csakis a manipulált, szenzációhajhász média közlemények, internetes pletykák, bulvárhírek alapján csapódik le. Hiszen már a bírósági ítéletek is oda-vissza szólnak, elsőfokon elítélnek, másodfokon felmentenek... És ehhez az egészhez nulla köze vannak annak, hogy az illető mit csinált, vagy mit nem... Jóságos ég, de szar ez a világ.
füst
2010. október 13. 22:16
erkölcsi és anyagi kárpótlás jár neki! tisztességes ember, becsületes rendőr!
Senior
2010. október 13. 14:46
Az apja is rendőrtiszt volt, és nagyon büszke a fiára. Abban az időben lett daganatos beteg, amikor Csaba meghurcoltatása kezdődött, rövidesen bele is halt. Nagyon fiatalon kezdte el ezen ügyek tanulmányozását, többek között az USA-ban. Tőle származik az az ötlet, hogy a kimenekített pénzeket úgy lehet visszaszerezni, ha pénzmosásban rendelik el a nyomozást. Ebben az esetben a bűnügyi jogsegélyt nem lehet megtagadni. Az esze és a kitartása miatt egyesek a cégen belül sem szerették. Lehet, hogy érdeksérelem is volt a dologban, ezt nem tudom.
drkovax
2010. október 13. 13:31
Akkor tehát kimondható, hogy valaki csak elintézte (Gyurcsányi, a nagy ember ? - ahogy Kulcsár mondta ?), hogy megállítsák a rendőrségi nyomozást ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!