E-mailben vár véleményt a médiatanács

2011. január 26. 16:40

Bevonná a Közszolgálati Kódex megalkotásába az állampolgárokat a médiatanács. A testület e-mailben és postai úton várja az észrevételeket.

2011. január 26. 16:40

Bevonná a közmédiumok működésének alapelveit meghatározó Közszolgálati Kódex megalkotásába az állampolgárokat a médiatanács. Kiricsi Karola szóvivő szerdán elmondta: a véleményeket a [email protected] e-mail címre várják. A február elsejei hivatalos felhívás után a javaslattételre még 45 napon át, azaz március közepéig lesz lehetőség postai úton is. A Közszolgálati Kódexet a médiatanács várhatóan tavasszal fogadja el.

Kiricsi Karola hangsúlyozta, a kódex betartása felett a Közszolgálati Testület őrködik majd, megsértése esetén a médiatanács figyelmeztetheti a médiumokat, eljárást azonban nem indíthat, nincs bírságolási joga. Hozzátette: a Közszolgálati Kódex betartása a közmédiumoknak is érdekük, ezért nem számítanak jogsértésekre.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsitos
2011. január 27. 15:25
Írjatok? Vagy sírjatok? A többség= a média tanács álláspontjával ellentétes vélemény esetén, pontos címet és elérhetőséget kérek!
gyula
2011. január 26. 20:11
Szerinted ez a diktatúra első lépése ?
küllő
2011. január 26. 19:33
Az se ebben az országban él aki egy szót is elhisz ebből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!