Kolompár feljelentést tesz

2011. február 15. 17:00

Az OCÖ volt elnöke tagadja Farkas Flórián állításait, és feljelentést tesz rongálás miatt, mert szerinte valakik szándékosan okoztak kárt az OCÖ székházában az átadás-átvétel után. Kolompár feljelentést tett az Echo TV ellen is.

2011. február 15. 17:00

Feljelentést tesz rongálás miatt az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) volt vezetője ismeretlen tettes ellen, mert állítása szerint valakik szándékosan kárt okoztak az OCÖ Dohány utcai székházában a hivatal átadás-átvételét követően.
  
Kolompár Orbán keddi budapesti sajtótájékoztatóján tételesen igyekezett cáfolni Farkas Flórián, és a szervezet megbízott hivatalvezetője, Dobóvári Ildikó múlt pénteki kijelentéseit, miszerint az OCÖ-nek nem volt hiteles és a közgyűlés által aláírt szervezeti és működési szabályzata, hiteles és elfogadott mérlege, valamint leltára. Kijelentette: hazugság, hogy 113,2 millió forint tartozással adta volna át az önkormányzatot.

Büntetőfeljelentést tesz Kolompár Orbán a cigányságra sértő kijelentések elhangzása miatt is, valamint az Echo TV elleni büntetés kiszabását kéri a médiatanácstól, mert szerinte a Világpanoráma című műsorban náci és uszító kijelentések hangzottak el a napokban egy műsorvezető szájából. Véleménye szerint a műsorban elhangzott kijelentés - miszerint Magyarországon „cigányterrorizmus” van - és a hasonló uszító beszédek miatt történtek a romák elleni támadások. Felszólítják a kormányt, védje meg a kisebbségi közösséget, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pedig indítson vizsgálatot, és vonja meg a kereskedelmi televízió sugárzási jogát.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2011. február 16. 01:09
Bazdmeg Kolompár, nincs neked elég bajod? Nem elég hogy egy szarházi tolvaj vagy? Megint itt tetszelegsz az általad elképzelt jogvédő szerepedben, és közben nem veszed észre, hogy egy erkölcsi toprongy vagy. És még volt pofád magadat Gandhi-hoz és King-hez hasonlítani. Normális cigányember pont úgy megvet mint mindenki.
Claypool
2011. február 15. 22:24
Kötelet neki! Ha nincs , adok!
pityesz74
2011. február 15. 21:46
Miért nincs még sitten ez a fekete puma?
denever
2011. február 15. 17:56
Ez az alak erőszakkal egyenlőségjelet tett a cigányok és az OCÖ közé, amit jóformán a saját karakterével reprezentál a világ irányába. A magyarországi cigányok a Kolompár Orbán féle OCÖ igazi vesztesei. Sőt, Kolompár Orbán önmaga elegendő is ok arra, hogy a cigányokra viszolygással tekintsen bárki. Aki eltűri, hogy egy ilyen gazember képviselje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!