Balogh: Olcsóbb a közmédiumi felügyelet

2011. március 29. 11:11

Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumi elnöke szerint számottevően olcsóbbá vált a közmédiumok kuratóriumi felügyelete, hiszen a korábbi 150 fő helyet nyolcan látják el a feladatot.

2011. március 29. 11:11

Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumi elnöke a parlament kulturális és sajtóbizottságának ellenőrző albizottsága előtt hétfőn elmondta: olcsóbb lett a közmédiumok kuratórium felügyelete, hiszen ma nyolcan felelnek azért a munkáért, melyet eddig 150 ember látott el.

Balogh szerint egyébként a kuratórium nagy munkát végzett eddig, megtörtént a Magyar Televízió és a Duna TV egy műholdra helyezése, de öt évre visszamenőleg vizsgálják a közmédiumok menedzsmentjeinek tanácsadási és megbízási szerződéseit is. A nyolcfős kuratórium az LMP-s Karácsony Gergely szerint sem veszélyezteti a közmédiumok működését.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!