Komment miatt kért rendőri védelmet Papcsák

2011. március 31. 08:33

Papcsák Ferenc büntetőfeljelentést tett az Egyenlítő TV blogon megjelent hozzászólás miatt, amely burkoltan a zuglói polgármester és családja megölését ígérte.

2011. március 31. 08:33

A budapesti rendőrfőkapitánytól kért védelmet a zuglói polgármester, miután halálosan megfenyegették a napokban - írja a Magyar Nemzet. Papcsák Ferenc büntetőfeljelentést tett az Egyenlítő TV blogon megjelent hozzászólás miatt, amely burkoltan a zuglói polgármester és családja megölését ígérte. A politikus a lapnak elmondta, olyan fenyegetéseket kapott az ő, illetve a polgármesteri hivatal címére, amelyek burkoltan, vagy kevésbé burkoltan az ő és családja meggyilkolására utalnak. A politikus azt mondta, családja érdekében szánta el magát a lépésre.

Németh Gábor, az Egyenlítő TV szerkesztője azt mondta, nem tudják ellenőrizni, hogy egy szélsőséges provokátor mit ír a blogra. A hozzászólást négy nap után törölték. A Fidesz kedden közleményben szólította föl az MSZP-t és ifjúsági szervezetét, a Societast, hogy határolódjanak el, a Magyar Nemzet szerint a párthoz köthető Egyenlítő TV oldalon megjelent véleményektől.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2011. április 01. 10:55
....mi van? Csak nem bátrabb a fletó mint a papcsi? Csak ezen a fórumon legalább 200-szor lógatták fel a "lámpavasazó" köcsögök....de mégsem ment le ilyen "kutyába"...
HSL
2011. március 31. 22:27
Eszébe jutott Papcsáknak, hogy majd a maszop meg szénné perli a fidoxközeli blogokat, ahol fletó bandáját küldik a halálba x-szer naponta? A bumeráng egy visszatérő dolog. A józan ész meg még mindig hiánycikk.
várnai
2011. március 31. 20:49
Igazából attól retteg, hogy lassan rádől a kerület. Mert hiába vont magához minden jogot, hiába lettek a bizalmasok beöltöztetve, nyomtattak maguknak szép titulusokkal névjegykártyákat, attól még nem értenek hozzá. Részeltek a blogomban, a Napirend utáni monológban. A huszonéves debreceni vezérigazgató hónapok óta nem képes rendbe tenni a Vagyonkezelőt, a képviselőik mindent megszavaznak némán, de a hivatal áll, az újak lekezelték őket, megfélemlítették, nekik meg joguk van hülyének lenni, az alpolgármesteri haverok berugni jók,de nem képesek koncepciót írni, átlátni az önkormányzati működést igy fél év után, de legalább GPS nélkül megtalálni reggelente az önkormányzati épületet. Süllyed a hajó, már a második képviselője mond le, a kerületi fideszesek meg miután a jelöltjüket felülbírálva a saját tikárát indította, valahogy nem érnek rá kampányolni neki, a markukba kuncogva nézik, hogy vezeti a hajót a polgármester jéghegynek. csak a kerületért kár. A nagyfőnök meg - gondolom - összevont szemöldökkel nézi a reggeli lapszemléket a 180m2-es irodában, mit művel már megint az én helytartóm Zuglóban.
küllő
2011. március 31. 20:46
Szánalmas bohóc. Azt nyilatkozta nem tudta hogy duplán kapja a pénzt, és azért nem vallotta be mert rosszul értelmezett egy kérdőívet. És ez volt elszámoltatási mifene?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!