Távozik a Schmitt Pálon élcelődő szerkesztő

2011. március 24. 14:31

Távozik a TV2-től Rényi Ádám, a csatorna eddigi kommunikációs vezetője, aki a 40 milliós játszma című műsor főszerkesztője is volt. Korábban ebben a műsorban hangzott el az államfőnek egy hegyeshalmi csárdában ejtett helyesírási hibáira utaló kérdés.

2011. március 24. 14:31

„Már korábban is szakítani akartam a televíziós kommunikációval, de nem tudtam nemet mondani a TV2-nek. Rá kellett jönnöm, hogy nekem már más szektorban van a helyem. Simon Zsolt vezérigazgatónak és csapatának sok sikert kívánok a TV2 megerősítéséhez” - mondta a TV2-nél alig két hónapja dolgozó Rényi Ádám távozása után. A televízió vezetője sajnálattal vette tudomásul Rényi döntését, és megérti, hogy inkább más vizekre evezne.

Rényi a főszerkesztője a 40 milliós játszma című műsornak is, melynek egyik adásában Schmitt Pál helyesírási hibáira utaló kérdés is elhangzott. A televíziós szakember cáfolta, hogy távozásának köze lenne a vetélkedőben szereplő feladványhoz, hiszen a műsor főszerkesztéséről nem mondott le, csak a kommunikációs vezetői pozícióból távozik.

Frissítés: a TV2 közölte, Rényi Ádám a TV2 Marketing és Kommunikációs Igazgatói posztjáról távozott, ám továbbra is főszerkesztője maradt A 40 milliós játszmának.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúzott
2011. március 25. 11:39
Tilikov! Hallod!? Én még mentőben is ütnélek...
de karatna
2011. március 25. 10:13
Ne közvetíts, utazz! Trükkök Százai... 2011. március 24. 23:43 @de karatna ----------------------------------------- Természetesen, mint utaskísérő 200 ezer egyediknek! http://www.youtube.com/watch?v=-M_dEjjNpBU " Mindenki éljen saját etno-szociokuklturájában, sajátjai között saját hazájában és ne a másokéban bosszankodjon! Mazel tov" üzeni (de Karatna) "Agga beschalom habajta!!!!!!!!!!!!!!" Jó utat hazafelé /fonetikusan héberül!/
dőgnyál
2011. március 24. 19:03
A baj az ,hogy ez nem a kommunikációs menedzserről szól , hanem sajnos, hogy a Palibá hiányzott as magyarnyelv óráról. Nehezen megy a "hejesirás,de anál joban a tárogató"
mediamuci
2011. március 24. 18:11
még mielőtt mindenki elragadtatná magát attók, hogy azért kellett távoznia a pasinak a TV2-től, mert viccelődött a műsorban, felhívnám a figyelmet arra, hogy ez a jóember csak a kommunikációs igazgatói pozícióból lett kirúgva, főszerkesztőnek meghagyták...ne legyen már mártírt belőle azért, mert dilettáns az igazgatói pozícióhoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!