Mesterházy örül, hogy nem alkotmányoztak

2011. április 12. 14:31

A szocialisták elnöke szerint a párt jól döntött, hogy nem alkotmányozott, hiszen a parlamenti vitában részt vevő Jobbik és Szili Katalin módosítóit is leszavazták a kormánypártok.

2011. április 12. 14:31

Az MSZP elnöke a Táncsics Alapítvány keddi Az Alkotmányozás a XXI. században című rendezvényen azt mondta: az alaptörvény végleges tervezete a Fidesz gazdaság- és társadalompolitikáját, hatalomfelfogását tükrözi. Mesterházy szerint az egykulcsos adórendszer és az állami nyugdíjrendszer rögzítésével pedig korlátozzák a következő kormányok mozgásterét.
  
A szocialista politikus arról is beszélt, hogy az MSZP helyesen járt el, amikor kivonult az alkotmányozásból, mivel a parlamenti vitában résztvevő Jobbik és Szili Katalin módosító indítványait is leszavazták a kormánypártok. Megismételte: az új alaptörvény Orbán Viktor politikai rendszerváltását szolgálja, az MSZP pedig, amint lehetősége lesz, mindent elkövet majd, hogy korrigálja a „Fidesz pártalkotmányát”.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2011. április 12. 17:55
Nem tudom Mesterhazi meddig huzza meg, Gyurcsanyek meddig hagyjak mozgolodni..Zuschlag bortonben, eztmeg itt madzagon rangatjak, de legalabb szabadlabon van. Latszolag.
várúr
2011. április 12. 16:13
Az mszp leghelyesebben akkor járna el, ha az országból is kivonulna. Mennék búcsút inteni Meseházy et.-nek, Szanyi Tibinek és a többinek.
Locassen
2011. április 12. 16:02
Atis, Atis, Fletó keresztbe le fog nyelni, mire a falevelek lehullanak. Mert ugye azt tudjuk, hogy Franc Gezovics volt az, aki letiltott titeket a partiról.
freehckr
2011. április 12. 15:53
„az MSZP helyesen járt el, amikor kivonult az alkotmányozásból” Ez alap, elvtársak... :) De nem szabad itt megállni, a feladat az hogy a magyarok országgyűléséből, majd az egész közéletből száműzzük a posztkommunista utódpártot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!