Törvényt sért a KEH?

2011. április 04. 09:36

A Köztársasági Elnök Hivatala az új államfő beiktatása óta nem publikálta gazdálkodásra vonatkozó közérdekű adatait.

2011. április 04. 09:36

A Köztársasági Elnöki Hivatal Schmitt Pál beiktatása óta nem teszi közzé a gazdálkodásra vonatkozó közérdekű adatokat - írja a Hírszerző. A KEH állítólag két és fél hét után sem válaszol a lap kérdéseire, ugyanakkor a Blikk be is perelte a KEH-et. A KEH honlapján elérhető legutolsó éves beszámoló 2009-es.

Vonatkozó törvény sajnos nem tartalmaz semmilyen szankciót arra az esetre, ha valamelyik adóforintjainkból gazdálkodó állami szerv, intézmény, hivatal nem tartja be az előírásokat és nem publikálja a közérdekű adatokat” - mondta el a Hírszerzőnek Hüttl Tivadar, a TASZ szakértője. A KEH március 16-a óta nem reagált a Hírszerző kérdéseire, míg a Blikk pert indít a hivatal ellen, hogy megtudhassa: mennyiért foglalkoztatják Balsai István fiát.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. április 04. 12:46
"A KEH honlapján elérhető legutolsó éves beszámoló 2009-es" Tehát már Sólyom is törvényt sértett volna..? Kérdés, hogy a törvény kitér e arra hogy a neten is külön közzé kell tenni..?
Narancsliget
2011. április 04. 10:28
Ej-ej... Majd hoznak egy törvényt, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatalnak ne kelljen ilyen méltóságon aluli, bagatell ügyekkel foglalkoznia, mint hogy mire mennyit költ. ezek a mocskos ballibek, minden részletbe belekötnek, pedig gyurcsány idején még rosszabb volt a helyzet! nem szabad hagyni, hogy a Köztársasági Elnök Úrnak tovább rombolják a tekintélyét ezekkel az aljas támadásokkal. Még szerencse, hogy nincs büntetési tétel rendelve a mulasztáshoz. a ballibek megint lyukra futottak. Éljen a Nemzeti Együttműködés Rendszere!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!