Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

I. Magyar Világtalálkozó

2011. június 27. 11:45

Június 30. és július 3. között a külhoni és a Kárpát-medencei magyarság kezdeményezésére megrendezik az I. Magyar Világtalálkozót. Az esemény a szétszéledt magyarok tízezreihez szól a Balaton partján, Balatonlellén.

2011. június 27. 11:45

Az I. Magyar Világtalálkozó helyszíne Balatonlelle városa. A programok két nagyszínpadon, tizenkét helyszínen zajlanak június 30-a és július 3-a között. Az esemény célja nemzetközi és társadalmi összefogással összehívni a magyarságot, közösségeit, szervezeteit szerte a nagyvilágból és a Kárpát-medencéből. A szervezők határokon átívelő sokszínű és kölcsönös előnyökre építő kapcsolatteremtésre és együttműködésre törekednek: a találkozón részt vesznek a közélet, a tudomány, a kultúra, a művészet, a gazdasági élet és a sport világának képviselői.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!