Kivették Gyurcsány kezéből a kapcsolat.hu-t

2011. június 15. 08:49

A Táncsics Alapítvány kuratóriuma úgy döntött, ezentúl nem Gyurcsány Ferenchez tartozik majd a közösségi oldal.

2011. június 15. 08:49

Jelentősen csökkent Gyurcsány Ferenc befolyása a kapcsolat.hu baloldali közösségi portálnál - írja a Magyar Hírlap. A Táncsics Alapítvány kuratóriumának múlt csütörtöki üléséről tudósító közlemény beszámol arról, hogy a portál ezentúl már nem a Táncsics kuratóriumi elnökéhez, azaz Gyurcsány Ferenchez tartozik majd, hanem külön ügyvezető igazgató rendelkezik felette, Németh Imre személyében.

A pártalapítványt ugyan Gyurcsány vezeti, ám a kuratóriumban helyet foglaló Mesterházy Attilának többsége van a testületen belül - emlékeztet a lap.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doxi
2011. június 15. 18:30
Hát persze , Gyurcsány nem egy 100%-os, mondjuk 50. De a többi csörgő t..kű vén Maszop tag a negatív skálán mozog. Esélyünk sincs egy normális politikust szerezni, az ország élére. Ha a fidesz is rájön erre, végünk.
Merlin
2011. június 15. 18:00
Gyurcsány nélkül az mszp még 5 %-ot sem érne el, a szavazóik Gyurcsány mellett állnak.
Gombóc XVI. Artúr
2011. június 15. 16:41
Jól van fiúk, csak aprítsátok egymást! Ne felejtsétek, csak belülről lehet igazán jól szétverni egy pártot, úgyhogy hajra!!! Mi szurkolunk nektek, hogy sikerüljön!!
kukagyerek
2011. június 15. 15:15
Ne szopjatok má be ,minden bolsi cselt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!