Semjén kedvéért alapítottak díjat

2011. június 30. 15:28

A Ronald Reagan Elnöki Alapítvány mindenképpen meg akarta jutalmazni Semjén Zsoltot, ám a hagyományosan kiosztott Ronald Reagan Szabadság Díjat Lech Walesa kapta, ezért új díjat hoztak létre.

2011. június 30. 15:28

Semjén Zsolt olyan díjat kapott szerdán a Ronald Reagan Elnöki Alapítványtól, melyet újonnan alapítottak - írja a hvg. A lap szerint Semjén Zsolt a Ronald Reagan Nemzetközi Szabadság díja nem azonos a Ronald Reagan Szabadság Díjjal, melyet idén Lech Walesa kapott meg.

Szabó Marcell, a Semjén által vezetett Ronald Reagan Emlékbizottság elnökhelyettese elmondta: a Ronald Reagan Elnöki Alapítvány mindenképpen szerette volna díjjal jutalmazni a miniszterelnök-helyettest, ám mivel az évente kiosztott díjukat 2011-ben Lech Walesa megkapta, ezért alapítottak egy másik díjat. Ennek politikai súlya Szabó szerint azonos a Ronald Reagan Szabadság Díjjal, és ezentúl minden évben ki fogják osztani.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. június 30. 19:59
Büdös van. Ilyen troll.
trendo
2011. június 30. 18:40
Tulajdonképpen Tömjén Zsolti mégiscsak kiérdemelte a Szabadságért díjat! Ő már akkor, szabadon, saját akaratából szopta a plébános úr faszát, mikor Köteles Laci még a Szputnyik őrs zászlaját lengette. És mikor Laci olyan gúnyosan kiáltotta oda a parlamenti kispajtásoknak, hogy "térdre, imához!", ha láttátok volna azt a tiltakozó szájrándulást! :) De most már minden rendben! A " református" Lacus lett a lengyel zarándokvonat Fővédnöke, basszus! Összenő, ami összetartozik! Üdvözöl benneteket Kab(hegyi) Bea(trix), röviden: Kabbea
Etienne
2011. június 30. 17:40
Sziasztok! ne haragudjatok, de a HVG is csak annyit mondott, hogy a KDNP megerősítette Miniszterelnöki hivatalt a díjjal kapcsolatban. A kormányon kívül azóta se tud senki semmit sem a díjról Az amerikai nagykövetség: http://hungary.usembassy.gov/event_06292011.html a yahoo news, http://news.yahoo.com/ronald-reagan-statue-unveiled-hungary-145351000.html az AP hírügynökség meg sem említi a díjat a szoborátadásáról szóló híreiben. szerintem továbbra is kamu a dolog, már onnan kezdve hogy Semjén Zsolt túl messze Tatchertől, az idősebb Bushtól, Walesától - a korább díjazottaktól, hogy egyáltalán szóba jöjjön jelöltként, azt meg még kevésbé hiszem, hogy valóban rittyentettek volna zsoltinak egy díjat, szerintem itt minimum félreértés lesz.
küllő
2011. június 30. 15:58
Lex-Borkai....stb díj a'la semijenzsolti.... Jó kis banánköztársaság ez! !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!