Házi őrizetben a PTE volt gazdasági főigazgatója

2011. július 28. 15:26

Harmincmillió forintos óvadék ellenében szüntették meg a PTE egykori gazdasági főigazgatójának előzetes letartóztatását, illetve rendelték el házi őrizetbe vételét.

2011. július 28. 15:26

A Pécsi Ítélőtábla harminc millió forintos óvadék ellenében megszüntette a  Pécsi Tudományegyetem  egykori gazdasági főigazgatójának előzetes letartóztatását. A volt egyetemi alkalmazottat házi őrizetbe helyezik.

Tóth Sándor táblabírósági szóvivő a következőképp indokolta a döntést: a férfit üzleti érdekeltségei és családi, rokoni kapcsolatai is Pécshez kötik. A nagy összegű óvadék elegendő biztosítékot jelent az eljárási cselekményeken való megjelenésre - tette hozzá. A PTE gazdálkodása kapcsán tavaly április óta folyik nyomozás, többek között bűnszövetségben elkövetett vesztegetés miatt.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. július 29. 08:58
Hát bizony engem is érdekelne, hogy honnan van a csákernek 30 miskája zsebben!
Nagytestver
2011. július 29. 07:09
Tessék mondani, honnan volt a csávónak 30 millió ft. készpénze ilyen időkben?! A Gazdasági Iroda a IPTE-n, mióta világ a világ tolvajok fészke, meg a Négy Kollégium KFT, amelyet (Bókai, bukott kommer képviselő) vezet, megalapítása óta pénzmosodaként működik (a csávó ráadásul III/III-as, büszke volt arra, hogy a karbantartó neki jelent a hallgatókról). Ugyanebben a KFT-ben szerepel Meixner Andris, a másik kommer politikus, a Jakabhegyi kolesz igazgatója. Ez nem szervezett bűnözés, áh, dehogy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!