Kommentek miatt vizsgálódnak

2011. július 01. 13:44

Kovács Zoltán államtitkár feljelentése nyomán indult vizsgálat egy Népszava-hír alatt megtalálható komment kapcsán. A vizsgált hozzászólást nem sikerült pontosan azonosítani.

2011. július 01. 13:44

 Eljárást indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Népszava ellen egy internetes hozzászólás miatt. Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár egy olvasói kommentár miatt tett feljelentést, mely a Mádl Ferenc köztársasági elnök haláláról szóló hírhez érkezett.

Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos  megkezdte a vizsgálatot és információkat kért a Népszavától az online hozzászólások moderálási gyakorlatáról, illetve a hozzászólásokkal kapcsolatos szerkesztőségi álláspontról. Erre a biztos 15 napon belül vár választ.

A hatóság „Mádl Ferenc és Schmitt Pál köztársasági elnök személyét érintő megjegyezések kivizsgálására” indított vizsgálatot – tudta meg az Index. A hír alatt egyébként állítólag kegyeletsértő megjegyzés jelent meg: egy olyan komment érkezett, mely Orbán Viktor halálát kívánja, ám ezt állítólag még a felszólítás előtt eltávolították.

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2011. július 02. 14:24
A Kun István cikke egy hazug cikk. Manapság ezen a területen tájékozott vagyok jobban. Ha most belemerülök a kifogásolásába, az azt jelentené, hogy valamennyire is komolyan lehetne venni. Egyszerű időpocsékolás lenne. A mi környékünkön 120 mázsa kukoricát hoznak le egy hektárról pl....Baranyában, rendszeresen...a búza sikértartalma neki smafu....azokat az állami földeket, amik visszajártak volna tulajdonosaiknak, elpanamázták dagadt döbrögik....a piac liberalizálás címszóval a terményfelvételt elszabotálták, kilökdösték a kisgazdákat....a holland összehasonlítása pedig magáért beszél. Pont a komeno-szoci játszotta ki a mezgazd-i termelékenységet a Nyugat javára. Ahogy eladták a Kábelgyárat a Siemensnek, h az sűrgősen be is zárja. Vedd a cukorgyárakat is hozzá....szóval egy provokátorhoz van szerencsénk Kun István személyében, aki mossa a felelősök szennyesét. Ezért mégcsak nem is érinti épp a gyógynövénytermesztés, és a méhészet elsorvasztását. Amit elindított a jelenlegi kormány a mezgazd területén, az a helyes irány. Az az út járható.
bükk
2011. július 02. 12:41
Nagy dolog. Legfeljebb romlik a Mandiner et al. üzletmenete. Esetleg elkezdenek újságírni, ha már magukat újságíróknak hiszik. Az index és a mandiner eddig is moderált, csak saját ízlésük szerint.
Basiliscus
2011. július 02. 10:10
Nyalni, szopni szabad, ugatni nem
Krupp Skya
2011. július 02. 06:05
Gyuri bácsit el is fogja vinni az ÁVH mert kiderül, hogy nácinak álcázott beírásokat eszközöl KLF. nick neveken, hiába állították el a számítógépe dinamikus IP-jét 12 sec alatt megtalálták Bulvár Györgyöt. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!