Magyar Hírlap: Nyitrai távozhat

2011. augusztus 10. 16:08

Nyitrai Zsolt infokommu­nikációs államtitkár, és más, gazdasági területért felelős államtitkárok felmentéséről is tárgyalhat augusztusban a miniszterelnök – értesült a Magyar Hírlap.

2011. augusztus 10. 16:08

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium­nál felmerült Nyitrai Zsolt és más, gazdasági területekért felelős államtitkárok felmentése is – értesült a Magyar Hírlap. A lap nem hivatalos információi szerint Fellegi Tamás tárcavezető kezdeményezheti az infokommunikációs államtitkár menesztését.

Még a nyáron dönthetnek több államtitkárcseréről is, hiszen Orbán Viktor minden tárcavezetővel ez év végéig állapodott meg a vállalt feladatokról - emlékeztet az MH. A kormányfő augusztusban egyenként tárgyal minisztereivel az ország átalakításáról, az európai pénzügyi bizonytalanság hatásairól, az őszi parlamenti ülésszak törvénykezési menetéről és a kormányzati tennivalókról.

Bánhegyi Zsófia, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetője a lapban megjelent információkat nem kívánta kommentálni.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. augusztus 11. 13:29
"infokommu­nikációs államtitkár" Elképesztő, hogy milyen címeken és ürügyekkel képesek ezek fosztogatni az országot és a népet! A finesz nagy bukta egyik oka lesz ez is.
TroppauerH
2011. augusztus 11. 12:22
Hát igen folyamatosan kellenek a zsíros állami megrendelések a baráti köröknek! Úgy néz ki, hogy az elmúlt 21 évben igazi, csak a privát piacon mozgó cég nincsen hazánkban. Szinte mindenki a befizetett adónk kiszívását tűzte ki célul! Közben pedig kritizálják az állam tevékenységét ugyanazok a "szipuzók".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!