MSZP: Stadler mondjon le!

2011. augusztus 18. 12:06

„Miért nem lőtték még le Gyurcsányt?” - kérdezi a fideszes Stadler Mária Budaházy Györgyöt egy nyilvánosságra került felvételen. Az MSZP Stadler azonnali távozását, illetve a hatóságok intézkedését várja, ellenkező esetben büntető feljelentést tesz.

2011. augusztus 18. 12:06

Szerdán került fel a YouTube-ra az eredetileg kuruc.infón megjelent felvétel, melyen az MSZP által fideszes politikusként aposztrofált Stadler Mária azon vitatkozik Budaházy Györggyel, hogy a Jobbik valóban radikális-e. A beszélgetésben az asszony azt mondja, ha a párt igazán radikális lenne, akkor lelőtték volna a volt szocialista miniszterelnököt. A kérdésre, hogy „miért nem lőtték még le Gyurcsányt?”, Budaházy azt feleli: „ez nem olyan egyszerű dolog, mi nem vagyunk gyilkosok”.

A felvétel az előzetes letartóztatásban lévő Budaházy szerint a Polgárok Házában készült. A Szent Korona Rádió honlapján közölt levelében azt írja: azért látogatta meg Stadler Máriát, hogy kérdőre vonja egy korábbi nézeteltérésük miatt.

Az MSZP csütörtökön közleményt adott ki, melyben „mély megdöbbenéssel” veszik tudomásul, hogy „Stadler Mária ötödik kerületi fideszes politikus Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök lelövésére buzdította” Budaházy Györgyöt. A párt emellett felszólítja Stadler Máriát, hogy távozzon a magyar közéletből, továbbá felszólítja Rogán Antalt, a Fidesz ötödik kerületi elnökét, hogy azonnal zárja ki Stadler Máriát a Fideszből. A szocialista párt azt is leszögezi: elvárja az illetékes hatóságok határozott fellépését, ellenkező esetben pedig büntető feljelentést tesz.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomtyi
2011. augusztus 20. 07:57
BTW: a magyar "liberálisok" (szdsz és ez a Dániel-féle, már nevében is [ skizó banda: MSZDU]) finoman szólva is skizofrén állapotban vannak. Önbevallásuk és az eddigi 22 éves történetük is bizonyítja ezt. A liberalizmus bármilyen formában is (kicsit jobb, kicsit bal) igazából összeegyeztethetetlen a kommunizmus eszméivel. Ez igen bezavart szegényeknek, mivel a módszerváltás után, a köpönyegforgatós időjáráskor azt hitték, álarcot is kell cserélni, a komcsi álarc már nem elég hiteles. Így - mivel a jobboldalon a nemzetiek sorakozta fel - maradt nekik a "liberális" álarc. Ehhez valamennyi liberális maszatolást is kellett csinálni a lélekben, mert ugyan komcsiknak sem voltak komcsik, pusztán az "aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók" elv működhet, azaz sokáig nyomatták a komcsi eszméket, annyira, hogy a végén ők maguk is majdnem elhitték, de annyira mindenképp, hogy teljesen megszabadulni belsőleg sem tudnak ettől. Kettészakadt lelkük részei így komoly harcban vannak egymással. Ebből a nézőpontból már érthetők is a szánalmasan agresszív kitöréseik.
eresgé
2011. augusztus 19. 13:48
Mi a fene! A kuruc.info azzal sároz valami századrendű fideszes párttagot, hogy ilyeneket mondott?! Eddig azt hittem a kuruc az valami jobbik közeli lap, de egy ideje már azt látom lehoz valami effélét aminek lelkesen tapsikol az mszp majd az atv csámcsog rajta. És tényleg nem értem ezek a faszik ha beszélnek valakivel ha telefonálnak valakinek azt rögzítik? Ezzel töltötték az elmúlt 8-10 évet? Ez valami pártutasítás a jobbikban, mert ugyan egy pártnak sem vagyok tagja de nem árt ha vigyázom a számra ha kurucinfoközeliekkel beszélek.. Soha nem lehet tudni. Mindenesetre egészen furcsa szokás - előtte meg is zsarolják őket /: támogatod a kurucot vagy nyilvánosságra hozzuk :/ vagy csak úgy simán az élvezet kedvéért? :D Nincsenek amúgy törvények, vagy ilyesmi? Vagy ilyenkor gyorsan indítanak egy blogot és azt mondják ők újságírók és nekik ilyet szabad?!
tomtom
2011. augusztus 19. 08:11
„Miért nem lőtték még le Gyurcsányt?” Fel nem foghatom hogy mondhat ilyet valaki. Minimum kötél! :)
Stanc
2011. augusztus 19. 01:18
„Miért nem lőtték még le Gyurcsányt?” BÁK, nem értek egyet azzal, hogy ez elfogadhatatlan! Ez a szólásszabadság kiforgatása! A mondat nem úgy hangzik, hogy "Lőjjék (már) le gyurcsányt! Lehet, hogy nem beszélem jól a magyart, de ez egy (provokatív) kérdés és nem buzdítás, ami arra irányul, hogy "kiugrassa a nyulat a bokorból", azaz Budaházyt megnyilatkozási helyzetbe hozza. Félreértés ezt buzdításként aposztrofálni! Ez egy kérdés, ami bár radikális eszközzel él, de nem hív fel gyilkosságra. Egy attitűdöt próbál tisztázni, radikális környezetben. Tehát a maga módján adekvát is. Pl.: Ha azt kérdezem, hogy van-e antiszemitizmus, azzal már antiszemita vagyok? Nagyon ócska hangulatkeltés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!