Így retusálták ki Lomnici fejét

2012. január 24. 17:29

A közmédiás éhségsztrájkolókhoz került levélben a riportot készítő újságíró részletesen beszámol a Lomnici-ügy előzményéről – írja a Hír24.

2012. január 24. 17:29

Amikor a riporter megkérdezte, hogy készítsen a sajtótájékoztatóról úgy riportot, hogy a megmozdulás egyik főszervezője és házigazdája még vágóképen sem látszódhat, akkor állítása szerint azt a választ kapta: „most mondta a főnök a telefonban, hogy ennek így kell lennie. Oldd meg! – olvasható a Hír24-en.

A riporter levele szerint „végül az a konszenzusos döntése született, hogy majd vágás után belenagyítanak a képbe, és Lomnici úr kiesik a bal szélén. (...) Mindezt három különböző jelentésben leírtam főnökeimnek is, ennek ellenére Böröcz úr (az MTVA vezérigazgatója – szerk.) figyelmeztetésben részesített. A figyelmeztetésben az áll, hogy a jövőben szigorúan a feletteseim utasítását kell követnem. A figyelmeztetést azzal a kérdéssel adtam vissza a feletteseimnek, hogy megmondanák mégis, mikor nem így történt? Mit kellett volna tennem? Valóban zsákot kellett volna húznom Lomnici úr fejére? (...) Hogyan fogok én a jövőben Lomnici úr szemébe nézni, ha megint interjút kell vele készítenem?" – idézi a riporter levelét a Hír24.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2012. január 24. 22:22
Én erősen bízom benne, hogy Szalai Annamária mégiscsak fellép az ügyben, elvégre a tisztesség és az erkölcs bajnokai ők, s ez mégiscsak neccesebb, mint a vvparasztok bazmegjei. A párszázmilkás költségvetésükből alighanem kijön.
narmer
2012. január 24. 21:32
Halálosan unalmas.Lomniczi is, a történet is
heep
2012. január 24. 20:29
Ez az egész kikockázósdi olyan SZDSZ szagú. Kár volt ezt a polgári, nemzeti oldalnak utánoznia.
tevevanegypupu
2012. január 24. 20:13
Lomniczi volt ugye aki kipaval a fejen megjelent egy Hanuka unnepsegen? Gondolom ezert a jajgatas. Ha a Bazilakaba ment volna Feltamadasra nyilvan nem lenne ilyen sok huho korulotte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!