Boros búcsúzik a Bumerángtól

2012. március 06. 15:20

Húsz év rádiós munka után néhány hónap múlva visszavonul Boros Lajos, a Neo FM Bumeráng című műsorának vezetője, Bochkor Gábor munkatársa. A pihenésre vágyó Boros leköszönéséig eddig be nem teljesült rádiós vágyait fogja valóra váltani, a csatorna pedig eközben utódját keresi majd.

2012. március 06. 15:20

Majd’ 20 évi koránkelés után Boros Lajos úgy döntött, hogy reggelente tovább alszik, viszont délutánonként ezért nem pihen le, így a hajnali rádióshow műfajának befejezése után több ideje lesz újabb terveinek megvalósítására. Lali király ennek ellenére marad a NeoFM-en, de a Bumeráng mostantól keresi az utódját. 

Az idei év lesz az utolsó, hogy Boros Lajos a NeoFM reggei pörgésében, a Bumerángban műsorvezetői szerepet vállal. Döntésének oka prózai: elérkezettnek látja az időt, hogy újabb terveket valósítson meg, erre pedig a (nagyon) koránkelő életforma nem alkalmas. „Egyre több biztos jel mutat arra, hogy jómagam is mulandó vagyok. Ez szörnyű igazságtalanság, de már beletörődtem. Életem hátralevő részében a rémületet megpróbálom hisztérikus munkával és »rendcsinálással« feledtetni” – mondta Boros, aki mostantól jobban szeretne elmerülni a festészet világában és úgy érzi, hogy van mit tennie újfajta rádiózási metódusok kifejlesztésében is.

Boros, azóta is állandó  társával, Bochkor Gáborral 18 évvel ezelőtt jelentkezett először reggeli rádióshow-val, az akkori Danubius rádió hullámhosszán. Majd 1999. április 5-től, az akkori Sláger rádión – Voga Jánossal kiegészülve – elindult a Bumeráng, ami a Sláger megszűnése után rövid idővel a NeoFM-en éledt újra, s töretlenül szórakoztat azóta is reggelente több mint egymillió rádióhallgatót.

A Boros-Bochkor páros minden kétséget kizáróan a hazai kereskedelmi rádiózás nagy úttörője, a két mikrofonmágus a reggeli rádióshow műfajának megteremtője. Az elmúlt 12-13 év alatt számos újítással, egyedi akciókkal, addig nem látott rádiós megoldásokkal írták be magukat a hazai rádiózás nagykönyvébe. „Megtisztelő, hogy a nagy versenytársaink is alkalmasnak tartották a másolásra néhány ötletünket” – emlékszik vissza Boros. 

„Váratlanul ért Lajos döntése, de megértem és respektálom. Mostanra sikerült annyira felocsúdtunk, hogy elkezdjük a hiányát betölteni. Eddig néhány tapogatózó lépést tettünk, de mostantól teljes erőbedobással keressük az utódját” – mondta Bochkor Gábor.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2012. március 07. 17:06
Boros a szocialista érában zenészek tucatjainak karrierjét törte derékba. Remélem, megrohad valahol a mocsok zsidaja!
Samsa
2012. március 07. 17:06
Csúsztál a bejelentéssel, egy 17-18 évet. Az, hogy a jelenlegi magyar kereskedelmi rádiózás, igénytelenségben, magasan veri a ker- TV-ket, nem kis részben a te és a pajtásod "érdeme"!
Honfi-fi
2012. március 07. 17:06
jó kis linket tettél be köszi érdekes volt elolvasni
bolá
2012. március 07. 17:06
És hány ilyen mocsok van még köztünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!