Pucér nők nélkül folytatja a Bild

2012. március 11. 14:18

A nemzetközi nőnap alkalmából, a nők megnyerése érdekében végleg felhagyott a pucér képek közlésével Európa legnagyobb példányszámban fogyó bulvárlapja, a Bild.

2012. március 11. 14:18

Huszonnyolc év után felhagy a meztelen nők képének rendszeres közlésével a Bild – írja az Index a Guardian cikke alapján. A legjelentősebb német bulvárlapban utoljára március 8-án pénteken szerepelt ruhátlan nő. Az időzítés a portál szerint a nőnap miatt esett erre a hétre, a brit újság azonban arról is beszámolt: nem váratlan akcióról van szó.

„Lehet, hogy kis lépés ez a nőknek, de jelentős a Bildnek és a férfiaknak” – írták a lapban a szerkesztők. A döntés hátterében a csökkenő kereslet állhat, amit a kiadó a Axel Springer a nők szimpátiájának visszanyerésével próbál ellensúlyozni.

Bild jelenleg Európa legnagyobb példányszámban fogyó bulvárlapja, a világ hetedik legnagyobb újságja, és az Axel Springer legnagyobb nyereséget hozó kiadványa – emlékeztet az Index.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!