Százezerrel növeli példányszámát a Metropol

2012. március 29. 08:43

Április 2-tól 59 városban lesz elérhető a Metropol, a napilap példányszáma mintegy 100 ezerrel fog nőni. A csökkenő lappiaci trendek ellenére a lap beruházásának célja jelentősen megnövelni olvasottságát – olvasható a kiadó közleményében.

2012. március 29. 08:43

Április 2-tól 59 városban lesz elérhető a Metropol, ez 40 új helyi piacot jelent a lap számára. A napilap példányszáma mintegy 100 ezerrel fog nőni – írja a Médiapiac. „A népességi adatokon túl fontos szempont volt, hogy megtaláljuk az adott régiók legnagyobb foglalkoztatóit. De a tőlünk megszokott módon ott leszünk még a tömegközlekedés csomópontjain, felsőoktatási intézményekben és önkormányzati hivatalokban is” – közölte Hivatal Péter, a kiadó vezérigazgatója.

„A Metropol számára az invesztíció célja jelentősen megnövelni olvasottságát, a csökkenő lappiaci trendek ellenére. Az üzleti stratégia is a vezető piaci pozíció hosszútávú erősítését szolgálja, ennek érdekében a mostani növekedés nem jár a hirdetési tarifák emelésével” – olvasható a közleményben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!