Szőnyi: A Klubrádiónak egyetlen percre sem kell elhallgatnia

2012. március 01. 14:43

Furcsa, hogy egész Európa, sőt az egész világ aggódik egy olyan rádióért, ami jelenleg is szól - mondta Szőnyi Szilárd a Lapzárta című műsorban a Klubrádió-üggyel kapcsolatban.

2012. március 01. 14:43

„Mégiscsak furcsa, hogy egész Európa, sőt az egész világ aggódik egy olyan rádióért, ami jelenleg is szól” – mondta Szőnyi Szilárd, a Heti Válasz munkatársa a HírTV Lapzárta című műsorában a Klubrádió-üggyel kapcsolatban. Az Európa Parlamentben ismét napirendre került témáról Szőnyi mellett Néző László, a Magyar Nemzet Online főszerkesztője is elmondta véleményét.

A HírTV műsorában az újságírók arról is beszéltek, miért indít pert a csatorna a TASZ ellen. Szőnyi szerint az ügyben az lesz a perdöntő, hogy a TASZ videójában a részben a HírTV-től átvett felvételekkel új anyag született-e, illetve hogy illusztrációról van-e szó.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!