Főszerkesztők és újságírók a Vörösmarty téren

2012. május 19. 10:32

Kiadóvezetőkkel, főszerkesztőkkel, újságírókkal találkozhatnak az érdeklődők a hatodik Sajtófesztivál több mint negyven standjánál Budapesten, a Vörösmarty téren.

2012. május 19. 10:32

Kiadóvezetőkkel, főszerkesztőkkel, újságírókkal találkozhatnak az érdeklődők a Sajtófesztivál több mint negyven standjánál. A rendezvényt immár hatodik alkalommal rendezik meg Budapesten, a Vörösmarty téren.

A színes programok mellett a résztvevők megismerhetik a közmédia riportereit és műsorvezetőit is, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) ugyanis saját standdal jelenik meg a Magyar Lapkiadók Egyesületének rendezvényén. Az eseményen kihirdetik a „Te vagy az én emberem” pályázat eredményét, és koncertekkel várják az érdeklődőket. A nap folyamán fellép Wolf Kati és Puskás Peti, valamint a Marslakók több szereplője.

A Sajtófesztivált a többi közt a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is támogatja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!