Miniszter lett Varga Mihály

2012. május 29. 17:01

Kinevezte Áder János köztársasági elnök tárca nélküli miniszterré Varga Mihályt, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárrá Lázár Jánost, a Miniszterelnökség másik két államtitkárává pedig Szijjártó Pétert és Győri Tibort.

2012. május 29. 17:01

Az államfő kedd délután a Sándor-palotában nevezte ki június 2-i hatállyal az új minisztert és államtitkárokat. Varga Mihály Fellegi Tamás utódjaként az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatandó tárgyalásokat irányítja majd tárca nélküli miniszterként.

Őt az eddigi Fidesz-frakcióvezető, Lázár János váltja a Miniszterelnökség élén, akit viszont Rogán Antal vált a kormánypárt élén.

Szijjártó Péter, Orbán Viktor kormányfő jelenlegi szóvivője államtitkárként a miniszterelnök nemzetközi kapcsolataiért felel, Győri Tibor pedig jogi munkát végez majd.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2012. május 29. 17:31
Tök mindegy, hogy ezen a szűk söpredéken belül ki kit nevez ki
Erik a Narancs
2012. május 29. 17:23
Egy dolog vilagos: irtozatos kaosz van a kormanyzati strukturaban. Navra az eszement szuperminiszteriumaival sikeresen szetbaszta azt is, ami eddig mukodott.
Antigoné
2012. május 29. 17:22
Varga Mihály jó helyre került, a többiek...hm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!