Új mozgalmat indít a kizárt jobbikos képviselő

2012. május 08. 20:28

Szent László elnevezéssel új mozgalmat indít el Endrésik Zsolt, a Jobbikból kizárt országgyűlési képviselő, a párt leváltott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke - jelentette be a képviselő kedd este Miskolcon.

2012. május 08. 20:28

A Jobbik azáltal, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több alapszervezetét is feloszlatta, „hatalmas baklövést követett el”, ezt vélhetően minden olyan megyében megteszi, „ahol fel merik szavukat emelni” az ottaniak, akikre ugyanaz a sors vár, mint ránk Borsodban - fogalmazott a sajtótájékoztatón Endrésik Zsolt.

 
Mint mondta: eddig a Jobbikért és a nemzetért küzdött, mostantól már csak a nemzetért teszi ezt. Az új mozgalom teljesen pártoktól független lesz, annak támogatását több civil szervezet is jelezte - fűzte hozzá.
 
A képviselő - aki korábban azt nyilatkozta, hogy nem adja vissza országgyűlési képviselői mandátumát, hanem függetlenként folytatja a munkáját - úgy fogalmazott: az új mozgalom alapításáról egyeztetések kezdődtek több egyesülettel, mozgalommal. Ezek között említette a Nemzeti Civilkontrollt, az Egységes Magyarországért Mozgalmat, a Rongyosok Kulturális és Művelődési Egyesületet, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségét és az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalmat.
 
A Jobbik volt borsodi elnöke szerint ledőlt a Jobbik legerősebb bástyája, miután a párt elnöksége több megyei szervezetet feloszlatott.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. május 09. 09:28
Sok sikert! Bár ez egy ördögi kör ... lemond Borsodban már esélye sincsen semmit kezdeni magával szervezet stb. pénz-pénz így meg van az esküs problémakör ami alapvetően egy idea, de mégis. Ennyiben okos ez a jobbik nagytanács szépen tudják egymást fedezni meg ott van aztán jolly jokernek az esküszegés ... ezért ne esküdj fel soha politikai szervezetre.
Giulio
2012. május 09. 09:26
Ezt már ismerjük Pösze elvtárstól... Valószinü ugyanolyan sikeres lesz.
kjkj945
2012. május 09. 08:49
Ls a mozgalom neve Dogma Klub lesz.
kukagyerek
2012. május 09. 08:36
"Új mozgalmat indít a kizárt jobbikos képviselő" ----------- Ezzel bizonyítja, hogy helyes volt a kiiktatása a nemzeti radikális pártból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!