Megvette a stop.hu-t a Népszava

2012. június 22. 09:37

A Népszava Lapkiadó Kft. szerezte meg a közelmúltban a stop.hu-t fenntartó Commonline Zrt.-t, amely eddig a Media Magnet tulajdonában állt. A HVG szerint a portál üzemeltetője és a Népszava Kft. is MSZP-közeli.

2012. június 22. 09:37

A Népszava Lapkiadó Kft. szerezte meg a közelmúltban a stop.hu-t fenntartó Commonline Zrt.-t, amely eddig a Media Magnet tulajdonában állt – olvasható a HVG eheti számában. A részvénytársaság a lap szerint 2005-ben 27,2 millió forintos alaptőkével jött létre, ami mostanra 5 millióra csökkent. A cég 2010-ben és 2011-ben is veszteséges volt, s az OPT Ügynöki Kft. helyébe lépett a stop.hu fenntartójaként. Utóbbi a HVG feltételezése szerint MSZP közeli cég, azóta pedig végrehajtás indult ellene.

MSZP-közeli a cikk szerint a Népszavát kiadó Népszava Kft. is. A HVG tudatta azt is: a Népszavának is veszteséges volt a tavalyi év, saját tőkéje negatívra fordult, emiatt könyvvizsgálója felszólította a helyzet rendezésére.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2012. augusztus 16. 13:22
mszp közeli, ahogy az összes létező újság, és mind a kilenc és félmillió szemét zsidóliberális szocialista gyűlöletpolgár, aki valamiért ebben az országban akar élni, és elnyomni a Szegény Igaz Magyarokat
drkovax
2012. június 24. 09:30
Ádám, te egy virtuális világban élsz. Kilenc és fél millió "szemét zsidóliberális szocialista gyűlöletpolgár" itt soha nem lesz és nem is volt, "fasiszta" is csak 9 millió volt, az is Rákosi idején ... ;-)
őshonos
2012. június 24. 08:53
Ez aranyos.Vajon miből veszik meg,amikor évek óta lélegeztető gépen van maga a Népszava is?A Táncsics alapítvány nélkül már régen felszámolták volna őket.
Steppenwolf
2012. június 24. 08:52
Még jó hogy el vannak nyomva és csak a jobboldal épít médiabirodalmat ebben az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!