Tiltakoznak a szlovákok a magyar parlament kihelyezett ülése ellen

2012. június 26. 18:18

A magyar parlament Nemzeti összetartozás bizottságának a szlovákiai Észak-Komáromban esedékes szerdai ülése miatt tiltakozott kedden Pavol Paska, a szlovák törvényhozás elnöke pozsonyi sajtóértekezletén.

2012. június 26. 18:18

„Nem tartjuk előírásosnak az ilyen hozzáállást. Az ajtók mindig nyitva állnak, örömmel fogadjuk a magyar képviselőket, de a protokollnak megfelelően” — jelentette ki Pavol Paska. Hozzátette: a kihelyezett üléssel kapcsolatos tiltakozását Magyarország pozsonyi nagykövetének, Balogh Csabának is eljuttatta.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2012. június 27. 11:50
Én pedig határozottan tiltakozom az ellen, hogy a pesti zsidó szervezetek pontosan úgy viselkednek, mint a megszálló román hatóságok Erdélyben. Az erdélyi magyarság mellett kiálló írókat szeretnék kitörölni a köztudatból, hol antiszemitizmusra, hol Horthy-fasizmusra, hol nácizmusra hivatkozva. Az antiszemitizmus keresztény szempontból bűn, azonban egy liberális országban nincs tiltva, ahogy például nem tilos utálni az oroszokat vagy az amerikaiakat. Vagy ahogy például a zsidók utálják a németeket. Ezért azonban követelni azt, hogy az oktatásból töröljék ki a határon túli magyarok mellett kiálló magyar, székely írókat: ezt a románok próbálták megengedni maguknak, nem sikerült azonban nekik sem. A pesti zsidó szervezetek azonban ne próbálják megengedni maguknak, mert ez egyszerűen nemzetárulás- kicsi politikai haszonért.
ciseaux
2012. június 27. 10:52
Nocsak-nocsak! Tiltakozgatunk, tiltakozgatunk? A T. Olvasók látták már azt a bájos kis eseményt, amit Pozsonyban rendeznek a tótok, "Koronázási Ünnepség" címén? Évente, korhű jelmezben, a Szent Koronával királynőket választanak, mert milyen poén! És jé, se a Martonyi, se az aktuális kultúr-államtitkár-akárki még nem tiltakozott, nyújtott be jegyzéket, futott Strasbourgba.. http://www.korunovacneslavnosti.sk/
Rettenetes
2012. június 27. 10:18
A magyarság valóban össze akar(na) tartozni. De sajnos olyan akciók, amiket a magugat polgárinak nevező erők pl. Erdélyben tettek, megmutatta, hogy az egymás elleni uszítás néhány új Fidesz szavazat érdekében hova vezet...(lásd önkormányzati választások). Vagy az, hogy hova vezetett Duraiék kritikátlan támogatása - némi uszítással egybekötve. És most Kövér László, az ország fő irodalmi szakértője Nyírő ügyében elkövetett elmebetegségéről ne is szóljunk....
Theorba
2012. június 26. 23:23
Vagyunk mink most olyan erősek, hogy akár hülyék is lehessünk... (?) A fene sem érti ezt. Az embert ugye mindíg birizgálja a gondolat, hogy mi olyat tudhatnak ezek, amit mi nem, s ezen tudás birtokában mernek ilyen idióták lenni? Ugyan hány rokonszenvezője maradt még kis hazánknak a világban? Vagy csak akár a határon túliak körében is. Elmélkedek, eredménytelenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!