Nyitrai felmentése nem egyedi eset

2012. július 20. 18:09

A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint várhatóak még személyi változások, a kormányzati konzultációkért felelős miniszterelnöki biztos megbízatásának megszűnése nem egyedi eset.

2012. július 20. 18:09

Nyitrai Zsolt megbízatásának megszűnése nem egyedi döntés. A Miniszterelnökség teljes átszervezésének része a kormánymegbízotti, miniszterelnöki megbízotti, miniszterelnöki biztosi és kormánybiztosi rendszer alapos felülvizsgálata is. Ezért várhatók még személyi változások; szeptembertől a jelenleginél jóval kevesebb ilyen tisztség lesz” – tudatták.

A Nyitrai Zsolt felmentéséről szóló határozat csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben, a felmentés azonban július 16-ai, azaz hétfői hatállyal történt. A fideszes képviselő az Orbán-kormány megalakulásakor a fejlesztési minisztérium infokommunikációs államtitkára lett, miniszterelnöki biztosként 2011 szeptembere óta dolgozott.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nisz
2012. július 22. 08:18
Nyitrai helyett Habonynak kellett volna mennie a nemzeti konzultáció nevű sikertelen néphülyítés miatt.
trendo
2012. július 21. 20:12
Nem sok minden változott az "átkos" káderpolitikája óta. Aki egyszer bekerült a pikszisbe, az ha nem is felel meg, majd kap egy újabb beosztást. Nem ez a Nyitrai volt régen az internet terjesztésével megbízva?
HSL
2012. július 21. 00:43
biztos azért kell mennie, mert túl nagy siker lett a konzultáció és ez nem passzol a szerény és alázatos kormány imázsába :DDDDDDDDDDDDDDDDD
realista
2012. július 20. 21:19
Ha rosszul megy a kupleráj, akkor nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a lányokat. Márpedig most csak bútorcserék várhatók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!