Újságírók nélküli újság indul

2012. július 04. 11:33

Újságírók nélkül alakult meg egy nyomtatott lap szerkesztősége Svájcban: a cikkeket a lap online felületén az olvasók ajánlhatják.

2012. július 04. 11:33

Újságírók nélkül alakult szerkesztőség Svájcban: az alapító Markus Buchell mellett kizárólag asszisztense dolgozik a lapnál. Az augusztustól hétről hétre megjelenő Mag20 című print lap alapja egy azonos nevű website, ahová a felhasználók tölthetnek fel cikkeket. A megjelent anyagokra az olvasók a Facebookon, a Twitteren és a Google Pluson keresztül szavazhatnak, így eldönthetik, melyek jelenjenek meg nyomtatásban. A kiadó más magazinokkal is együttműködik, amelyek fotókkal, adott esetben pedig akár cikkekkel is ellátják a kiadványt — írja a mediainfo.hu a Medien Woche cikke alapján.

Az ingyenes lap kezdetben 50 ezer példányban jelenik majd meg Baselben, Bernben, Luzernben és St. Gallenben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!